Onze algemene voorwaarden

Retourneren

Soms komt het voor dat u een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
Echter gepersonaliseerde artikelen zijn niet te retourneren, deze worden speciaal voor u en naar uw wens gemaakt en kunnen om deze reden dan ook niet meer geretourneerd worden. 

 

U heeft 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Neem contact met ons op voor het retouradres.

 

Als u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om van dit recht gebruik te kunnen maken kunt u contact met ons opnemen via bloodhoundsnewlife@outlook.com. Vervolgens zullen wij het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen aan u terugbetalen.

 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product uit te proberen, dan mogen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel daarom het product met zorg en draag er zorg voor dat het product goed ingepakt aan ons retour gezonden wordt.

 

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is zeker mogelijk (gepersonaliseerde producten kunnen helaas niet geruild worden). Wij willen u vragen om dan contact op te nemen met bloodhoundsnewlife@outlook.com. Ook bij het ruilen draagt u zelf de kosten van het retour sturen van het product.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen het adres alsnog voor u te wijzigen.

Gepersonaliseerde en op maat gemaakte producten

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat en volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

 

De statuten en algemene voorwaarden van Stichting Bloodhounds New Life

Hieronder kunt u zowel de statuten als onze algemene voorwaarden uploaden. 

Afschrift Digitaal Compatibiliteitsmodus 231957 Statutenwijziging Stichting Bloodhounds New Life
PDF – 766,3 KB 188 downloads
Algemene Voorwaarden Stichting Bloodhounds New Life
PDF – 66,2 KB 821 downloads

Belangrijke documenten omtrent het (her)plaatsen van de honden

Alle honden die via onze stichting worden geplaatst,