Even voorstellen

Stichting Bloodhounds New Life

 

Omdat de Sint Hubertushond oftewel Bloedhond een fantastische hond is maar wel met een speciaal karakter hebben wij deze stichting opgericht om de dieren te helpen die op zoek zijn naar een "Nieuw Leven". Ons hart gaat uit naar dit voor ons zo geliefde ras!

Stichting bloodhounds New life heeft de mogelijkheid om Bloedhonden en daarnaast alle honden van rasgroep 6, lopende en zweethonden, te kunnen helpen. 

We (onder)steunen en adviseren de baasjes als ze met hun geliefde dier tegen problemen aanlopen, bemiddelen als een dier een ander thuis of tijdelijke opvang nodig heeft en we kunnen hulp bieden in noodsituaties, zoals een spoedoperatie of andere dringende medische hulp.

We zijn maar een klein team en om dit te kunnen verwezenlijken hebben we financiën nodig voor o.a.. benzine kosten, dierenartsrekeningen, aanschaf voeding, …. Om dit te verkrijgen verkopen we gepersonaliseerde artikelen zoals vesten met opdruk, cortenstaal figuren, snuffelspeelgoed, ... De meeste artikelen zijn voor alle hondenrassen te verkrijgen en te personaliseren!

 

Ons Motto is dan ook: "All hounds deserve a good life!"

Hallo lieve mensenvrienden, mijn naam is Joep (geboortenaam Flash). Ik ben geboren in 2015 en toen ik 5 jaar oud was, moest ik op zoek naar een nieuw thuis. Met de hulp van Passie voor de Bloedhond facebook werd er snel een lief gezin gevonden dat mij graag een “new life” wilde geven. Helaas was de mensenpup van het gezin een beetje bang van mij, waardoor ik weer op zoek moest naar iemand anders die ik kon overladen met knuffels.

Gelukkig kwam er kort nadien een ander lief gezin dat gek was op mijn knuffels en mij een mooi plaatsje bood in hun huisje. Daar moest ik even wennen en alles leren kennen. Ik liep overal tegenaan omdat ik niet goed kon zien en ik steeds het gevoel had dat er aan de onderkant iets in mijn ogen zat. Gelukkig zagen mijn nieuwe mensenvriendjes dit en ze brachten me naar de dokter en die bevestigde dat ik last had van entropion (naar binnen krullende oogleden).

Ondertussen ben ik geopereerd en is het probleem onder controle met behulp van druppels die in mijn ogen moeten. Ik loop nergens meer tegenaan en geniet volop van het leven en van alle liefde die ik krijg van mijn nieuwe gezin.

Ook ga ik jaarlijks lekker mee naar het strand waar ik kan spelen met andere honden die heel erg op mij lijken en ik heb dan de tijd van mijn leven in de grote roedel.

Op naar nog veel meer knuffels, wandelingen en avonturen met mijn lieve gezin.

Zoals Joep zijn er meerdere Bloedhonden die onze hulp nodig hebben. Hetzij door bemiddeling bij herplaatsing als wel omdat ze onze financiële steun dringend nodig hebben zodat ze een "New Life" kunnen beginnen. 

 

Voor al deze honden hebben wij " Stichting Bloodhounds New Life" opgericht 

En met de verkoop van onze mooie en unieke snuisterijen vullen wij een spaarpot om ze zoveel mogelijk te kunnen helpen. De volledige opbrengst gaat dan ook naar "Stichting Bloodhounds New Life" 

Het verhaal van Jazz....

 

Jazz mijn meisje, herplaatste bloedhond… samen met haar heb ik zovele internationale seminaries mantrailen gedaan… we hebben samen zoveel mooie zaken beleefd… wel dat wens ik ook toe aan alle herplaatste bloedhonden….zij staat centraal in onze producten… hoody’s, t-shirts…enz met Jazz erop…en dit om de herplaatsing van bloedhonden te sponsoren… we proberen om unieke zaken aan te bieden.. we hopen dat ze bij jullie in de smaak vallen…Jazz , Jasmin wordt uitgestrooid tussen de Jasmijn… ook deze geur heeft een rol in onze producten…