Wij hechten veel belang aan uw mening!

Graag ontvangen wij uw mening over zowel de werkwijze van onze Stichting als de inhoud van onze shop en de gebruiksvriendelijkheid van onze website. 
Ons motto is "ALL HOUNDS DESERVE A GOOD LIFE" 
Daarom willen we graag alles doen wat in onze macht ligt voor de honden in Nood. 
Dankzij uw mening kunnen wij onszelf verbeteren, daar waar nodig is onze werkwijze verbeteren en zo de honden in nood sneller, beter en efficiënter helpen. 

Houdt het eerlijk maar netjes! Bent u het ergens niet mee eens? Ontvangen wij graag uw feedback! Met modder gooien en/of grofheid komen we niet verder, daar kunnen we de honden niet mee helpen. 

Rating: 4.4 sterren
5 stemmen

Reacties

Herman de Groot
9 maanden geleden

Mijn vrouw was heel erg verrast en blij toen zij een kapstok voor de hondenriemen e.d. voor haar verjaardag kreeg met de silhouetten van onze cockerspaniƫl en stabij erop. Heel bijzonder en uniek dat jullie dat konden maken. Ik ben super goed begeleid bij het ontwerpen ervan. En dan ook nog eens heel snel gemaakt en op tijd geleverd. Heel verdiend vijf sterren waard!

Anneke Muntendam
een jaar geleden

Weczijn als mantrailgrorobheel goed geholpen met een afbeelding van staal en door het meedenken is alles op tijd geleverd, rn ik bedoel ook 5 sterren!!!

Miranda
2 jaar geleden

Wat ben ik ontzettend blij met mijn shirts! Super service en goed overleg over ontwerp! Dankjewel

Reactie plaatsen