Happy New Life


Huub

 

Een jonge reu van10 maanden, zocht op 8 december 2021 naar een nieuwe thuis. 

Slechts een week later vond Huub zijn New Life! 

Hij geniet nu samen met 2 vriendjes van een zee van ruimte op een plantage. Hij kan de hele dag buiten rennen en genieten van de vrijheid, spelen met zijn vriendjes in gezelschap van zijn baasjes en 's avonds van een warme mand en een heleboel liefde en knuffels. Huub is dolgelukkig! 

2 jaar later...

Hieronder een bericht geplaatst door de huidige baasjes van Huub hij vond echt een diamanten huisje ♥️

Nora

17-12-2021

Een jonge dame van 11 maanden kwam door ernstige ziekte van haar baasje tijdelijk in het pension terecht. 

Uit welzijn van Nora besloot haar baasje afstand te doen van haar en via onze hulp en bemiddeling op zoek te gaan naar nieuwe baasjes die goed voor Nora zouden zorgen en beter voor haar kunnen zorgen dan haar doodzieke baasje op dat moment kon. 

18-12-2021 

Nora alias Noortje heeft kennis gemaakt met haar nieuwe gezin en dezelfde dag nog met ze naar huis gegaan. 

De foto's spreken voor zich! Ook zij heeft haar "New Life" gevonden ❤️

Everest

17-09-2023

Everest Ogma Headstrong Hunter, een prachtige reu van 7 jaar is plots op zoek naar een nieuwe thuis. Zijn baas was na 7 jaar overweldigd en wist niet meer hoe ze hem de liefde en aandacht kon geven die hij verdiende. Daarom nam ze de moeilijke beslissing om voor Everest een thuis te zoeken waar hij dat allemaal wel kreeg en ze nam contact op met onze stichting.

We hebben in de korte tijd dat we bestaan al lieve mensen op de wachtlijst staan die graag een hond willen adopteren. En op deze lijst vonden we iemand die op basis van alle informatie perfect zou zijn om Everest een NEW LIFE te geven. Uiteraard kan dat niet zonder kennismaking en dit werd dan ook geregeld.

Een dag na de aanvraag reed het vorige baasje van Everest naar België om kennis te maken met het eventuele nieuwe baasje en de andere dieren die er rondliepen. Er was meteen een klik en zonder enige twijfel mocht Everest meteen blijven.

Uiteraard volgen wij alles van nabij op en 2 dagen later kregen we het bericht dat Everest al aardig gesetteld was in de roedel van 4 honden en dat hij daar zijn plekje gevonden heeft.

2 weken nadat Everest in zijn nieuwe thuis was, zijn we op huisbezoek geweest. Er kwam een rustige en vriendelijke bloedhond aan die samen met de andere honden zijn knuffels en aaitjes kwam halen. Toen we aan de koffie zaten ging hij uit zichzelf op zijn kussen liggen slapen. Na de koffie zijn we met zijn allen naar buiten gegaan en daar konden we zien hoe hij genoot van het vrij rondlopen door de weilanden, heerlijk spelen met de andere honden en contact leggen met het paard. We zagen een hond die helemaal op zijn plaats was en totaal geen negatief gedrag vertoonde, maar vrij, blij en vrolijk rondliep.

Natuurlijk blijven wij hem op de achtergrond volgen en hebben we nauw contact met zijn nieuwe gezin. Ook de fokker van Everest heeft contact met zijn nieuwe gezin en staat hen bij met raad en daad.

Everest zocht en vond op korte termijn een "New Life"

Zoals het nieuwe baasje zegt: "Hoe Everest door zijn adoptie zorgt voor nieuwe vriendschappen over de grenzen heen."

Dat is prachtig, toch?